tekstenmeer.com

Over [Tekst & Meer]

Welkom bij [Tekst & Meer]!

Graziella Runchina (Heerlen, 1967) is zelfstandig copywriter, journalist en communicatieadviseur. En de drijvende kracht achter [Tekst & Meer]. Na jarenlange ervaring in de (dagblad)journalistiek en als communicatieadviseur in het bedrijfsleven, zet zij in het najaar van 2008 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap onder het motto 'Koop een koe en een stuk grond en herwin je vrijheid' (Three acres and liberty, 1907).

Begin vorige eeuw was dit volgens schrijver Bolton Hall immers al de beste manier om zelfstandig te worden. Anders gezegd: ruil je arbeidskracht en intelligentie niet langer in voor loon dat een ander je geeft, maar doe zelf waar je goed in bent en plezier in hebt.  

Graziella Runchina publiceert in diverse vak- en publieksbladen en doet communicatieprojecten voor bedrijven in de profit- en de non-profitsector.
Met haar bedrijf [Tekst & Meer] levert zij tekstproducties en communicatieadvies, volledig afgestemd op doelgroep en medium. Slagvaardig, enthousiast, professioneel en altijd binnen de deadline.